+31 20 260 22 29 contact@lhbtikravmaga.nl

WAT HET JE OPLEVERT

Krav Maga geeft je fysieke en mentale weerbaarheid een upgrade. Je staat sterker in je schoenen, waardoor je zelfvertrouwen en gevoel van veiligheid wordt vergroot.

LHBTI’ers hebben vaak het beeld dat Krav Maga niet voor hen is weggelegd. Het is te hard en gewelddadig. Dat beeld is echter niet juist.

Krav Maga is een zelfverdedigingsmethodiek gebaseerd op de natuurlijke reflexen van de mens in dreigende situaties. Dat maakt het leren van de methodiek laagdrempelig.

Doordat het een jong systeem is, zijn de technieken ontwikkeld om om te gaan met de hedendaagse agressie en de ‘escalatieladder’ van de maatschappij van nu. Als R.E.A.D.Y. deelnemer leer je hoe je Krav Maga toe kan passen om zo veiliger en zelfverzekerder door het leven te gaan.

Je leert bij Krav Maga niet alleen om jezelf te verdedigingen, maar ook om alerter te zijn van je omgeving. De focus ligt op het voorkomen, het de-escaleren en, indien nodig, verdedigen, bevrijden en wegkomen.

Naast deze handvatten levert het meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Een totaalpakket van fysieke en mentale beheersing en empowerment.