+31 20 260 22 29 contact@lhbtikravmaga.nl

ONS TEAM

Stephan Wattimena – Senior trainer (hij/hem)

Stephan is de senior trainer bij Tijgertje Krav Maga. Hij is professioneel instructeur Krav Maga en geeft les onder de vlag van ’s werelds eerste en grootste Krav Maga bond, de Internationale Krav Maga Federation (IKMF). Stephan is in Nederland de coördinator van IKMF’s LHBTI Divisie.

Hij geeft les aan burgers, bedrijven en iedereen die zich zekerder wil voelen op het gebied van zelfverdediging. Stephan is naast Krav Maga instructeur al jaren werkzaam als personal trainer en corporate agressiemanagementtrainer, is opgeleid docent lichamelijke opvoeding en eigenaar van No Nonsense Gym.

Meer over Stephan Wattimena

Sharon van Dongeren – Trainer (zij/haar)

Evenals senior trainer Stephan is Sharon professioneel instructeur Krav Maga en geeft les onder de vlag van de Internationale Krav Maga Federation (IKMF). 

Ze geeft les aan kinderen vanaf 5 jaar, tieners en volwassenen en faciliteert Women Only lessen. Sharon is naast Krav Maga instructeur werkzaam als communicatieadviseur.

Meer over Sharon van Dongeren

Jan Pieter de Lugt – Woorvoerder en coördinator (hij/hem)

Jan Pieter is het eerste aanspreekpunt bij Tijgertje Krav Maga, voor reguliere deelnemers, organisaties en media. Naast zijn werkzaamheden bij Tijgertje Krav Maga is Jan Pieter de voorzitter van Pride and Sports, het nationale platform voor LHBTIQ+ in de sport, alsmede coördinator van het nationale programma ‘Overal Jezelf Kunnen Zijn’, waarvoor de Tijgertje Krav Maga instructeurs de workshops voor verzorgen.