+31 20 260 22 29 contact@lhbtikravmaga.nl

WAT JE LEERT

Krav Maga geeft je de handvatten om gevaarlijke situaties te vermijden, te voorkomen, eruit te ontsnappen, aanvallen te ontwijken, jezelf te verdedigen en te bevrijden.

Ons ‘Be smart and R.E.A.D.Y. with Krav Maga’ programma is aangepast aan de behoeften en scenario’s van LHBTI’ers, maar lijkt in de meeste opzichten op reguliere Krav Maga- lessen. De Krav Maga-technieken borduren voort op natuurlijke reacties en reflexen. Dit maakt dat je er in (relatief) korte tijd goed in kunt worden.

We leren je:

Scannen, vermijden, voorkomen, ontsnappen en ontwijken; Worpen en valbreken; Aanvallen en tegenaanvallen; Gebruik van alle mogelijke voorwerpen om jezelf te verdedigen; Verdedigen tegen alle ongewapende aanvallen; Bevrijden uit alle mogelijke grepen en verwurgingen ; Verdedigen tegen alle gewapende aanvallen en be- dreigingen; Verdedigen tegen aanvallen uit alle mogelijke richtingen en vanuit alle mogelijke posities, door één of meerdere aanvallers; op alle mogelijke plaatsen.

Krav Maga bereid je voor om je te redden onder alle omstandig- heden en in alle gevechtssituaties. Be smart and R.E.A.D.Y.!