Urban Awareness Workshops – Pride Amsterdam editie

Vandaag de dag lopen nog teveel mensen onoplettend over straat. Turend op een mobiele telefoon. Verzonken in gedachten. Diep in gesprek met iemand. Of kijkend naar de grond. Inactieve alertheid die funest kan zijn voor je persoonlijke veiligheid.

Tijdens de Urban Awareness Workshops – Pride Amsterdam editie gaan we aan de slag met jouw bewustwording van de omgeving en de opties die je hebt om jezelf (en anderen) in veiligheid te brengen en veilig thuis te komen.

De focus van de workshop ligt op awareness, maar er komen ook fysieke elementen aan de orde.

We lopen in een groep van maximaal 20 personen een bewustwordingsroute door de stad. Op bepaalde locaties zetten we een situatie van fysieke agressie in scene en leer je de verdediging hier tegen. Iedere verdediging steunt op drie pilaren: mentaal, verbaal en fysiek.

Geschikt voor iedereen

De workshop is geschikt voor iedereen. Je hebt geen specifieke sportachtergrond nodig om deel te nemen. De principes die we je leren zijn gebaseerd op je natuurlijke reacties en bewegingen en daarom makkelijk onder de knie te krijgen.

Je zult merken dat je na de workshop niet alleen bewuster over straat loopt, maar ook met meer zelfvertrouwen.

 

Datum: 4 augustus 2021

Tijdstip: 20:00 – 21:30 uur

Locatie: verzamelen bij Heinekenfontein op Marie Heinekenplein

Kosten: geen. Dit is een gratis evenement.

Aanmelden: aanmelden kan door een mailtje met je naam en telefoonnummer te sturen naar contact@lhbtikravmaga.nl o.v.v. Aanmelding Urban Awareness Workshop

Capaciteit: maximaal 20 deelnemers per workshop

Kleding: draag kleding waar je ontspannen in kan lopen en goed in kan bewegen

Praktische info: de workshops worden gegeven conform de Covid-richtlijnen van het RIVM