En daar zijn ze! De eerste Krav Maga Tijgers met een officieel diploma!

Vandaag hebben we een feestelijke mijlpaal bereikt. Als eerste officiële, door de International Krav Maga Federation (IKMF) erkende, LHBTI trainingslocatie hebben we twee gediplomeerden P1 Kravisten afgeleverd. En wat zijn wij daar trots op! ?️‍?

Na een pittig examen van ca. 2,5 uur mochten JP en Sharon hun diploma’s in ontvangst nemen. Het examen werd niet door onze eigen trainer afgenomen, maar door collega IKMF’er Martijn Bos. Martijn is lid van het IKMF Expert Instructor Team en eigenaar van de inclusieve IKMF-locatie Trainingscentrum Helena in Haarlem. We danken Martijn voor het af nemen van het examen en het beschikbaar stellen van zijn locatie hiervoor. En natuurlijk bijzonder veel dank aan onze geweldige trainer, Stephan ‘The Rule of Cool’ Wattimena van No Nonsense Gym.

Met flink wat inzet en focus kan de volgende ronde Krav Maga Tijgers in juni hun P1 diploma in ontvangst nemen. JP en Sharon maken zichzelf al op voor het P2 examen in oktober. Kida! ?? 

#lgbti #safety #selfdefense #kravmaga #p1 #tijgertje #nononsensegym #trainingscentrumhelena #lhbti #veiligheid #zelfverdediging #weerbaarheid